TIP neemt JS Laadtechniek over

TIP Trailer Services, een onderdeel van I Squared Capital en een leverancier van trailerleasing, -verhuur, -onderhoud en – reparatie in heel Europa en Canada, heeft een overeenkomst getekend voor de overname van de activiteiten van JS Laadtechniek, een specialist in hydraulische laadkleppen en laadkleponderhoud in Nederland.

De overname van JS Laadtechniek zal het dienstenaanbod van TIP voor klanten vergroten, schrijft het bedrijf, het klantenbestand uitbreiden en diversifiëren en extra mogelijkheden bieden op het gebied van insourcing. Het aantal TIP werkplaatsen in Nederland zal door de overname met nog eens vier worden uitgebreid tot 17. Deze extra locaties bevinden zich in Maasdijk, Aalsmeer, Boskoop en Barendrecht. De afronding van de transactie zal naar verwachting in mei 2022 plaatsvinden, aldus TIP.

John van der Spek, CEO, eigenaar en oprichter van JS Laadtechniek voegt toe: “Met TIP hebben we de partner gevonden om een succesvolle toekomst voor ons bedrijf te garanderen. De overname zorgt voor continuïteit van het bedrijf, geen verstoring voor klanten en zakenpartners en het biedt onze 29 medewerkers een toekomst om zich te ontwikkelen en te groeien in een wereldwijd bedrijf.”

“De komende maanden zullen beide bedrijven werken aan de integratie om een soepele overgang met klanten en leveranciers in goede banen te leiden”, zegt Peter Jan Troost, Vice President van de TIP Benelux-regio.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3525 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *