Tele Radio verhuist naar duurzaam pand

Producent van draadloze en radiografische afstandsbediening Tele Radio verlaat na twintig jaar de vertrouwde locatie op het Forepark in Den Haag voor een nieuw, duurzaam pand in Bleiswijk.

De verhuizing staat gepland voor 25 november. Vanaf 1 december kunnen klanten op het Prismapark in Bleiswijk terecht. Recentelijk nam KeesJan van der Elst, directeur van Tele Radio Benelux, samen met zijn vrouw Divera van der Elst, de sleutels van het nieuwe pand in ontvangst uit handen van Robert Nederlof van Maasstede Vastgoed Ontwikkeling, in het bijzijn van het complete bouwteam.

“Met een grotere en beter ingerichte technische afdeling voor productie en ontwikkeling, kunnen we blijven voldoen aan de toenemende vraag naar maatwerk. Ook het magazijn en de reparatie-afdeling zijn op onze nieuwe locatie veel ruimer. Bovendien beschikken wij in Bleiswijk over een fraai ingerichte showroom waar wij graag onze klanten ontvangen die wij daar kunnen laten kennismaken met onze producten en toepassingen”, aldus Tele Radio.

Duurzaam  

Het betrekken van een nieuw pand is een van de manieren waarop Tele Radio werkt aan een duurzamere toekomst. Op het dak staan tachtig zonnepanelen die straks voor 100 procent kunnen voorzien in de dagelijkse behoefte aan energie.

Daarnaast heeft de Tele Radio Groep de afgelopen jaren al zoveel mogelijk plastic en kunststofschuim uit verpakkingen gehaald; is het verpakkingsschuim vervangen door duurzaam karton en wordt geen gebleekt wit karton meer gebruikt. De traditionele kunststoffen verpakkingstape is vervangen door een veel duurzamere papieren verpakkingstape. Ook stelt Tele Radio handleidingen van producten online beschikbaar, waardoor veel papier wordt bespaard.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 622 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *