St vd Brink neemt Bremer Transport over

Transportbedrijf St vd Brink neemt transportactiviteiten en de medewerkers van Bremer Transport in Burum over. De overname van activiteiten betreft 20 transporteenheden en 24 medewerkers en is een verdere uitbreiding van de activiteiten van St vd Brink.

Onderdeel van de strategische koers van St vd Brink is om te groeien in de bouwsector. De overname geeft hier een mooie invulling aan. Met de overname blijft de werkgelegenheid gegarandeerd. Ook de overige facetten, zoals naam en locatie blijven gewaarborgd. Alwin Bremer blijft betrokken bij het bedrijf. “Na afronding van de laatste formaliteiten zal de overname met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2023 een feit zijn met een verwachte closing datum van 1 april”, legt Gerrit Jan Mulder, directeur St vd Brink, uit.

St vd Brink staat bekend als betrouwbare logistieke partner met uitstekende kwaliteit van dienstverlening in goederenvervoer. “Met de overname van de transportactiviteiten van Bremer Transport geven we invulling aan de ambitie verder te groeien in de bouwsector. Zo kunnen wij onze klanten een nog breder dienstenportfolio aanbieden. Met een wagenpark vol autolaadkranen is Bremer Transport specialist op het gebied van bouwtransport. Bremer versterkt onze bouwafdeling met hun enorme klantkennis. Andersom bieden wij als moederbedrijf een stevige achterban. Kortom: een win-win situatie voor beide bedrijven”, aldus Alex van den Brink, algemeen directeur St vd Brink.

St vd Brink is een familiebedrijf dat al jaren gelooft in het motto ‘Samen vooruit’. Nadat bleek dat Alwin Bremer open stond voor een eventuele verkoop, werd de routekaart voor beide partijen snel uitgestippeld. “Bij de eerste ontmoeting spraken wij uit dat het gevoel van beide kanten goed moet zijn om verder het traject in te gaan. Dit gevoel bleek positief ook vanwege het feit dat onze beide ondernemingen familiebedrijven betreft met rijke histories. Voor mij was St vd Brink dan ook dé partij om ons bedrijf aan over te dragen”, vertelt Alwin Bremer.

Het bedrijf Bremer is ooit gestart als boderijder met paard en wagen. Vier generaties verder is Bremer vandaag de dag specialist in het exceptioneel vervoer van zeecontainers, schaftketen, houtskeletbouw, vangrails, bouwcamera’s en hout. Met de kraanwagens kan naast het vervoer de vervoerde lading direct op de juiste plaats worden gezet tot een afstand van 36 meter.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 367 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *