Sommerauer Trucks overgenomen door Wierda Bedrijfswagens

Wierda Bedrijfswagens B.V., MAN-dealer in Heerenveen en Drachten heeft de aandelen overgenomen van collega MAN-dealer Sommerauer Trucks B.V. in het Groningse Westerbroek.

De overname is met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2022 in gang getreden. Het familiebedrijf Sommerauer bedient al ruim 38 jaar MAN Trucks klanten in de provincie Groningen en Noord-Drenthe met o.a. in- en verkoop, service, onderhoud en reparatie aan bedrijfswagens. Dit wordt nu voortgezet door Wierda Bedrijfswagens, eveneens een familiebedrijf, met MAN dealervestigingen in Heerenveen en Drachten. Door de overname wordt de continuïteit van het bedrijf uit Westerbroek, dat 25 werknemers telt, gewaarborgd.  

Directeur Ernst Sommerauer draagt het stokje over aan René Wierda, directeur/eigenaar van Wierda Bedrijfswagens, Wierda Voertuig Techniek en Wierda Hybrid Technologies. De huidige bedrijfsnaam Sommerauer Trucks Westerbroek B.V. zal blijven bestaan evenals de huidige personeelsbezetting en dienstverlening naar de klanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.