Scania Logistics breidt uit in Hasselt

Scania Logistics in Hasselt gaat weer uitbreiden. Dit keer wordt er geen compleet nieuw pand gebouwd, maar krijgt de logistieke hal er 5800 vierkante meters bij. Om dit te realiseren dienen er volgens Scania Logistics forse investeringen in de logistieke hal gedaan te worden. Het doel is om eind 2022 de nieuwe hal in gebruik te nemen. Afgelopen dinsdag 26 april werd samen met WDP de eerste paal de grond in geslagen.

René Brill, managing director Scania Logistics Netherlands: “Dit is een investering in de toekomst van Scania Logistics en in deze economisch onzekere tijden is dat een positief bericht. Samen met onze partners WDP en Salverda wordt deze realisatie mogelijk gemaakt.”  Met de uitbreiding realiseert Scania Logistics een aanbouw van twaalf meter hoog en wordt er een luifel van 2200 vierkante meter geplaatst. “Zo kunnen we overdekt laden en lossen, zonder de kostbare ruimte in de aanbouw te gebruiken.”

Op het terrein van Scania Logistics in Hasselt staan meerdere logistieke centra. Het grootste gebouw wordt gebruikt voor de materialen die via zee worden getransporteerd. Deze materialen worden opgeslagen en vervolgens geleverd aan verschillende klanten, zoals Scania vestigingen in Nederland, Zweden, Frankrijk en Brazilië. 

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3316 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.