Remondis neemt Aalderson over

Afvalverwerker Remondis uit Lichtenvoorde heeft alle activiteiten van het familiebedrijf Aalderson uit Enschede overgenomen. Aalderson in Enschede zal worden omgedoopt tot Remondis. De volledige integratie zal enige tijd in beslag nemen.

Aalderson is actief op het gebied van containerverhuur en afvalverwerking. Directeur Roy Aalderson heeft het bedrijf, dat hij van zijn vader overgenomen heeft, tien jaar lang geleid en uitgebouwd. Zijn hart ligt echter bij de verkoop van oldtimers en hij heeft besloten zich daar nu op te gaan richten. “Toen in de markt duidelijk werd dat ik open stond voor verkoop hebben zich verschillende partijen gemeld. Ik heb voor Remondis gekozen omdat ik veel van de normen en waarden die wij als familiebedrijf hebben terug zie bij Remondis. Ik vind het belangrijk dat mijn medewerkers hun draai kunnen vinden en de nieuwe eigenaar ook voldoende slagkracht heeft om het bedrijf verder uit te bouwen. Ik heb er vertrouwen in dat Remondis dit kan bieden.”

Groei

Directeuren Andreas Krawczik en Gerd Terbeck van Remondis zijn verheugd met de overname. “Dit is weer een mooie stap in de realisatie van onze groeiambitie in Nederland.”

Regiodirecteur Herman Gijlers vult aan:“Aalderson is een regionaal sterke partij op een voor ons strategische locatie. Wij kunnen onze dienstverlening in de regio nu logistiek optimaliseren en zijn dan ook erg blij met de overnamen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 617 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *