Nieuw hoofdkantoor voor Nabuurs

Volgend jaar krijgt Nabuurs een nieuw, duurzaam hoofdkantoor op bedrijventerrein Laarakker aan de A73 bij Cuijk en Haps. De vergunningen zijn rond en in 2022 start men met de bouw van het toekomstbestendige pand.

Het nieuwe hoofdkantoor biedt volgens Nabuurs ruimte om te groeien. Het pand biedt 30.000 m2 opslag en 800 m2 kantoorruimte. Het hoofdkantoor wordt voorzien van moderne werkplekken en heeft o.a. vergaderzalen die zijn voorzien van de modernste audiovisuele hulpmiddelen. Daarnaast is het volledige pand ingericht op het faciliteren van ontmoetingen. Ook het opleidingscentrum is nieuw. Hier wil Nabuurs het delen van kennis en het samenwerken aan projecten nóg meer centraal stellen. Dat alles gebeurt in een milieuvriendelijke omgeving.

Duurzaamheidskenmerk

Het nieuwe hoofdkantoor wordt gebouwd volgens het BREEAM-NL Nieuwbouw 2020 keurmerk. BREAAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method en is het eerste duurzaamheidskeurmerk voor ‘gebouwde omgevingen’ ter wereld. Dat past goed bij het bedrijventerrein Laarakker waar men in 2022 start met bouwen.

Fossielvrij

Zonnepanelen, ledverlichting en 29 laadpalen voor elektrische auto’s zijn slechts enkele factoren die zorgen voor een klimaatneutrale werkplek. Daarnaast maakt het nieuwe hoofdkantoor uitsluitend gebruik van elektrische klimaatinstallaties en warmtepompen. Dat zorgt voor een pand dat geen gebruik gaat maken van gas of andere fossiele brandstoffen.

Over Nabuurs

Nabuurs heeft meer dan 20 vestigingen, ruim duizend medewerkers en 100 miljoen euro omzet per jaar hoort Nabuurs op het gebied van FMCG-, retail- en horecadistributie bij de grootste logistieke dienstverleners van de Benelux.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *