Logistiek Diversi Foods naar St van den Brink

Transportbedrijf St van den Brink neemt per 15 februari 2021 alle logistieke activiteiten over van Diversi Foods uit Meppel. Het betreft hier een overname van de volledige logistieke afdeling van deze organisatie, inclusief het daarbij betrokken personeel en materieel.

Voor Diversi Foods gaat hier een lang gekoesterde wens in vervulling, zegt Van den Brink. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid om aan de eindverbruiker haar producten te kunnen leveren, zijn een speerpunt van het gewenste logistieke profiel. Met St van den Brink wordt hier nog meer invulling aan gegeven en wordt er een strategie bevestigd die gericht is op de toekomst. Hierin staat groei, gekoppeld aan een professionele fijnmazige distributie, centraal op de routekaart van beide bedrijven, aldus het persbericht.

Productie

Diversi Foods is producent van bake-off producten en heeft zes eigen productielocaties verdeeld over vier EU-landen. Bij Diversi Foods zijn meer dan duizend mensen werkzaam. De producten worden via een efficiënt logistiek netwerk geleverd aan Retail, Foodservice, Gastronomie en Leisure.

St van den Brink is een 75-jarig familiebedrijf waar logistiek in de genen zit. Zij heeft 870 medewerkers en is specialist in bouw-gerelateerd transport, koel- en vries-, bulk- en huiftransport, contractdistributie en warehousing. Het wagenpark, bestaat uit 500 getrokken en 425 trekkende eenheden. Het bedrijf heeft de focus op nationaal en internationaal transport.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3277 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.