Kooiker neemt Brant Visser over

De broers Bram, Kees en Sijtze Visser, die samen de directie vormen van het transportbedrijf Brant Visser uit Heerenveen, hebben hun klanten laten weten dat ze hun bedrijf met terugwerkende kracht per 1 januari 2021 hebben verkocht aan Kooiker Logistiek uit Grou.

Kooiker Logistiek heeft naast de hoofdvestiging in Grou vestigingen in Leeuwarden, Franeker, Drachten, Meppel en Toruń (Polen). Met de overname bestaat Kooiker Logistiek uit 280 medewerkers, beschikt men over een opslagcapaciteit van ruim 100.000 pallets en een wagenpark van 130 vrachtwagens.

Overdracht

Het transportbedrijf Brant Visser werd opgericht in 1892 in Anjum en verhuisde in 1999 naar Heerenveen. De huidige aandeelhouders van Brant Visser (Brant, Kees en Sijtze Visser) nemen na de overdracht afscheid van het bedrijf. René Visser (geen familie) is de huidige directeur/eigenaar van Kooiker Logistiek en zal samen met het huidige management van Brant Visser en Kooiker Logistiek het bedrijf gaan leiden. De bedrijfsnaam Brant Visser zal naast die van Kooiker blijven bestaan.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *