Kivits Drunen neemt Fresh Flow in België over

Kivits Drunen heeft een bedrijf in België overgenomen. De Ieperse Food Associates Group N.V. (FASG) heeft met de Waalwijkse Kivits Logistics Group B.V. (Kivits) overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van haar dochterbedrijf Fresh Flow B.V. in Willebroek, België.

Alle klanten en personeelsleden gaan mee over naar Kivits. Kivits zal de activiteiten van Fresh Flow gaan integreren in haar Belgische vestiging Kivits Logistics, in Zellik. Tevens zijn FASG en Kivits een langdurig partnership overeengekomen voor diverse supply chain services voor haar dochter Delisol.

Rob van Opzeeland (CEO Kivits): “Wij kennen elkaar al een tijd omdat Kivits al vele jaren de distributie voor Delisol mocht verzorgen. Al pratende met FASG kwamen we tot de overtuiging dat activiteiten van onze Belgische vennootschap in Zellik en die van Fresh Flow erg dicht bij elkaar liggen. Focus, schaalgrootte, verduurzaming en efficiency zijn key in logistiek. Kivits streeft serieuze langdurige partnerships met haar klanten na; de activiteiten van Fresh Flow en de behoefte van Delisol sluiten naadloos aan bij onze visie en kernwaarden.”

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3315 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.