Kässbohrer breidt partswarehouse uit in Goch

Trailerbouwer Kässbohrer timmert flink aan de weg en heeft zijn marktaandeel in Europa de afgelopen tijd uitgebreid. Dat leidt ertoe dat het onderdelen-warehouse in Goch, niet ver van Nijmegen, moest worden uitgebreid.

In het warehouse liggen sinds begin dit jaar circa 156.000 reserve-onderdelen voor trailers van Kässbohrer op 2160 vierkante meter. Van hier uit worden vrijwel alle Europese markten bediend. In het zuiden van Duitsland, in Ulm, heeft Kässbohrer nog zo’n distributiecentrum en verder nog in Lyon en in het Turkse Adapazari.  De trailerfabrikant zegt dat het 90-95% van de bestelde onderdelen overal in Europa binnen 24 uur kan leveren.

Servicewerkplaats

De locatie in Goch staat verder bekend als aflever- en aftersalescentrum van trailers van Kässbohrer en als reparatiewerkplaats. Daar kunnen klanten ook met andere merken terecht, zegt Kässbohrer.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3303 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.