Jurjen Ypma commercieel directeur ESA Trucks Nederland

Per 1 januari 2023 is Jurjen Ypma als commercieel directeur toegetreden tot de directie van ESA Trucks Nederland. Hij is in die rol eindverantwoordelijk voor de verkoopafdeling en de commerciële activiteiten binnen ESA.

“Jonge mensen hebben de toekomst.” Met deze woorden droeg algemeen directeur Wim van Nispen medio 2022 het verkoopleiderschap over aan Jurjen Ypma. Per 1 januari zal hij ook de commerciële acquisitie op service en parts op zich nemen, in nauwe samenwerking met directeur aftersales Harry Hofstee. Daarnaast zal hij samen met de marketingafdeling de zichtbaarheid van het bedrijf verder gaan ontwikkelen.

Deze nieuwe functie zal Jurjen in eerste instantie vervullen vanuit standplaats Heerenveen. Zijn rol als vestigingsleider ESA Heerenveen is per 1 januari overgenomen door Alfred Kuperus, de huidige servicemanager van ESA Heerenveen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 665 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *