Joost Hafmans (VTS Boxmeer) overleden

Op 57-jarige leeftijd is algemeen directeur en groot aandeelhouder van VTS Transport Boxmeer, Joost Hafmans overleden. Het bedrijf waar hij zijn ziel en zaligheid in stak, meldt dit op sociale media.

‘Met groot verdriet en verslagenheid delen wij het volgende met u. Wij zijn diep getroffen door het overlijden van Joost Hafmans, CEO en eigenaar van VTS Transport & Logistics. Hij heeft de oneerlijke strijd niet mogen winnen. Een geweldig man is ons te vroeg ontvallen,’ aldus het bedrijf.

Onder Hafmans maakte VTS Boxmeer, een specialist in medicijnenvervoer, een grote groei door. Het bedrijf ging een steeds prominentere rol spelen in logistieke dienstverlening, denk aan tijdelijke opslag, van medicijnen. Dat leidde tot de bouw van meerdere distributiecentra op het bedrijventerrein in Boxmeer. VTS rijdt de medicijnen door heel Europa en bevoorraadt in ons land ook apotheken.

Wij wensen nabestaanden en personeel bijzonder veel sterkte.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *