Janssen neemt Norman Global Logistics over

De Janssen Group of Companies, een groep van logistieke bedrijven, kondigt de overname aan van lucht- en zeevrachtexpediteur Norman Global Logistics.

Norman Global Logistics heeft een team van 126 medewerkers en levert al meer dan 50 jaar lucht- en zeevrachtdiensten vanuit vijf locaties in het Verenigd Koninkrijk en zeven kantoren in Azië. Door de overname kan Norman het bestaande netwerk en de dienstenportfolio van Janssen gebruiken, zijn bestaande klanten beter bedienen en nieuwe markten beter bereiken.

Janssen heeft uitgebreide ervaring in distributie, warehousing, fulfilment, lucht- en zeevracht, pakketbeheer en technische installatiediensten en Norman een sterk netwerk in lucht- en zeevrachtexpeditie. Deze combinatie moet beide bedrijven in staat stellen om betere en efficiëntere dienstverlening te bieden aan klanten in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Azië.

Groeiambities

Het is de vijfde transactie van Janssen in de afgelopen tien maanden en in lijn met de groeiambities van het bedrijf. Met financiële steun van Waterland Private Equity Investments blijft Janssen zoeken naar verdere mogelijkheden om haar diensten verder uit te breiden.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 665 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *