Innovatieve Solutrans voor verantwoord vervoer

Van 16 tot 20 november vindt in de Eurexpo in de Franse stad Lyon de Solutrans-vakbeurs plaats, voor bedrijfsvoertuigen en stadsvervoer. De nadruk van het programma zal liggen op de energietransitie, de elektrificatie van voertuigen en infrastructuren, connectiviteit en de toekomstgerichte diensten voor vervoerders.

Voor deze zestiende editie van de beurs wordt een nieuwe expositiehal geopend, de Solutrans 4.0. Hiermee komt de organisatie tegemoet aan de groeiende vraag naar innovatie van exposanten en bezoekers. Ook is er een nieuwe openluchtdemonstratiezone. Bezoekers kunnen hier zelf innovatieve apparatuur en systemen bedienen en ervaren.

Zeventig partners

Voor de beurs hebben zich meer dan zeventig partners geregistreerd, waaronder energieleveranciers en professionals uit de wereld van de infrastructuur, specialisten in brandstofbeheer, alsook IT-bedrijven die actief zijn met innovatieve digitale oplossingen voor de exploitatie en het beheer van wagenparken. Van Nederlandse zijde zijn de volgende bedrijven op de beurs aanwezig: Haco Tail Lift Parts, Nooteboom Trailers, Transfollow, Impaqed Products, IMS Group, Astrata Europe, Ram Mounts, Mastervolt, Victron Energy, Tcomm Telematics en Global Road Systems.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 625 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *