GVT Logistics breidt distributienetwerk verder uit

GVT Logistics uit Tilburg is een landelijk opererende logistiek dienstverlener met meerdere standplaatsen en warehouses verspreid over het land. Met vastgoedontwikkelaar Montea heeft GVT afgesproken nog eens drie vestigingen te realiseren.

GVT Transport & Logistics zal de door Montea nieuw te bouwen panden huren voor een periode van 10 jaar. In totaal gaat het om ca. 30.000 m² aan grond met ca. 16.000 m² aan warehouse en crossdockgebouwen. De totale investering laat de portefeuille in Nederland met 4% groeien. Deze transactie past volgens Montea in hun Track’24-groeiplan, waarmee Montea tegen 2024 meteen ook de grootste groei uit de geschiedenis van haar bestaan wil verwezenlijken.

Drie locaties

De nieuwbouwprojecten zijn gelegen in Alkmaar, Berkel & Rodenrijs en Echt en worden gebruikt voor fijnmazige distributie in de regio. De vestiging in Alkmaar is intussen opgeleverd. De vestigingen in Berkel & Rodenrijs en Echt zullen in het tweede kwartaal van dit jaar opgeleverd worden. GVT Transport & Logistics heeft voor deze nieuwbouwprojecten een huurovereenkomst voor 10 jaar ondertekend. Gecombineerd zullen deze een jaarlijks huurinkomen van ca. € 890.000 genereren, aldus Montea.

De verkoper is in deze transactie bijgestaan door Industrial Real Estate. De gebouwen worden gerealiseerd door Bouwbedrijf Valeres.  

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3314 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.