George Terberg gaat met pensioen

Bij de Koninklijke Terberg Groep draagt bestuursvoorzitter George Terberg de voorzittershamer over aan zijn neef Godfried. George Terberg was 45 jaar actief in het familiebedrijf. Hij is nu 68 jaar.

Vanaf 1 oktober verruilt Godfried Terberg zijn vice-voorzitterschap in de Raad van Bestuur van Terberg voor het voorzitterschap. Hij werkte tien jaar als vice voorzitter direct naast George. Ook was Godfrief Terberg actief in de milieudivisie van het bedrijf.

In een korte verklaring op de website zegt Godfried Terberg dat hij de groep, die nu 152 jaar actief is, naar een duurzame toekomst wil leiden. Nieuw in de Raad van bestuur is Rob van Hove, die actief was in de divisie Speciale Voertuigen van het bedrijf.

George Terberg is niet helemaal weg, hij neemt zitting in de Raad van Commissarissen. De Koninklijke Terberg Groep is actief in twaalf landen, telt 3000 man personeel en behaalt een omzet van een miljard euro per jaar.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3348 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.