Dollevoet neemt koeriersbedrijf Loderus Transport over

Per 1 september 2021 is Loderus Transport, een bedrijf dat transport en koeriersdiensten combineert, overgenomen door Ad Dollevoet B.V. uit Oss.

Het volledige wagenpark, bestaande uit meer dan 11 eenheden, wordt overgenomen. Daarnaast wordt ook de klantenportefeuille overgenomen. Loderus is volgens Dollevoet een familiebedrijf met een no-nonsense cultuur, ze doen zowel de internationale als nationale transport voor haar klanten.

Gezien de klantenkring en de cultuur van de organisatie, is het bedrijf een ideale toevoeging voor Ad Dollevoet B.V., laat het bedrijf weten. Zo kan Dollevoet aan de huidige en toekomstige vraag van zowel de huidige klanten als de nieuwe klanten voldoen, is de verwachting.

Behalve in Oss, biedt Dollevoet ook opslagruimte aan in Tilburg, Rosmalen en Schijndel. In totaal gaat het dan over 65.000 palletplaatsen. Dollevoet is verder aangesloten bij Palletways, waarvan de bedoeling is dat er korte doorlooptijden gegarandeerd worden. “Bestemmingen binnen de Benelux bereiken we in de regel binnen 24 uur. Is het wat verder weg, dan binnen 48 uur. Binnen 48 tot maximaal 120 uur bereiken we elke bestemming binnen Europa. Klanten kunnen daarbij via tracking & tracing zelf de status van hun order volgen.”  

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3316 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.