Den Engelsen start met verhuur

Onder de naam Den Engelsen Verhuur heeft Den Engelsen Bedrijfswagens zijn activiteiten onlangs uitgebreid met de verhuur van bestelwagens en trucks. De verhuur van bestelwagens wordt in eigen beheer verzorgd; voor truckverhuur is een samenwerking aangegaan met Kuijpers Rental in Tilburg.

Eerder al breidde Den Engelsen Bedrijfswagens zijn activiteiten uit met de in- en verkoop van gebruikte trucks en bestelwagens, Den Engelsen Top Used. “Uitgangspunt bij zowel Top Used als bij Den Engelsen Verhuur is een nog completere partner kunnen zijn voor onze klanten”, aldus directeur-eigenaar Michel den Engelsen.

Tijdelijk

Den Engelsen verhuurt de bestelwagens van 1 dag tot 24 maanden shortlease. De eerste bestelwagens rijden inmiddels. Naar verwachting zal de verhuurvloot tegen het eind van dit jaar zijn gegroeid naar 75 bestelauto’s. Als dealer van MAN en Volkswagen Bedrijfswagens, ligt het voor de hand dat het merendeel van de verhuurvloot bestaat uit VW Caddy’s in verschillende uitvoering, VW Transporters met enkele en dubbele cabine, diverse Crafters en MAN TGE bestelwagens en bakwagens met laadklep. Hoewel de verhuuractiviteiten evenals Den Engelsen Top Used worden gecoördineerd vanuit de vestiging in Nijmegen, kan de klant bij alle vestigingen van Den Engelsen Bedrijfswagens terecht voor het huren van bestelwagens en trucks.

Trucks

Voor de verhuur of shortlease van trucks is Den Engelsen een samenwerking aangegaan met Kuijpers Rental, onderdeel van Kuijpers Group in Tilburg. Ook de verhuur van trucks kan vanaf één dag, tot 36 maanden full service lease. “Kuijpers Rental kan snel schakelen en ziet het als haar voornaamste taak om de klant volledig te ontzorgen. Ook bij Kuijpers, net als Den Engelsen een familiebedrijf, geldt afspraak is afspraak en de klant is koning. Een instelling die volledig aansluit op de onze”, aldus Michel den Engelsen.

“Bij de samenwerking met Den Engelsen Verhuur ligt de nadruk vanzelfsprekend primair op MAN-trucks. Inmiddels zijn de eerste 16 MAN TGX trekkers afgeleverd en er zijn nog 11 TGX trekkers en 10 TGM bakwagens onderweg”, aldus Bart Kuijpers, directeur-eigenaar Kuijpers Group.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 665 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *