De Klok Logistics neemt Thijssen Transport over

De Klok Logistics in Nijmegen neemt Thijssen Transport uit Millingen a/d Rijn over. Het Nijmeegse bedrijf neemt al het personeel en een aantal klanten van Thijssen Transport mee in de overname. 

Voor De Klok Logistics (DKL) gerund door ondernemer Remco Vos, is deze overname een mooie kans om goede en enthousiaste vakmensen aan het personeelsbestand toe te voegen, schrijft De Klok. Remco Vos vertelt: ”de werkzaamheden die Thijssen Transport uitvoert, zijn nagenoeg dezelfde als die van DKL. De medewerkers van Thijssen passen goed bij DKL en zijn, net als de DKL medewerkers, gewend om een hoog serviceniveau te leveren.’’

Charter

DKL werkt al langere tijd met Thijssen Transport samen als charter voor haar fijnmazige distributie activiteiten. De directie van Thijssen Transport vertelt: “ wij hebben zeer kritisch gekeken naar eventuele overnamekandidaten. De no nonsens aanpak van Thijssen Transport moet matchen met een bedrijf waar dit ook gevraagd wordt. Bij DKL wordt nog de authentieke transporttaal gesproken waardoor zij voor ons de meest ideale overnamekandidaat is. Vooral de zekerheid dat al onze medewerkers in dienst kunnen treden bij DKL was iets wat voor Thijssen Transport van héél groot belang is.”

Uiteraard is het voor de betrokken medewerkers even wennen om bij een veel groter bedrijf dan Thijssen Transport te gaan werken. “Er is een programma gemaakt om de medewerkers kennis te laten maken met de bedrijfscultuur binnen DKL. We willen een fijne en prettige werkomgeving bieden zodat mensen zich thuis voelen en met plezier naar het werk gaan.’’

Bij De Klok Logistics werken 500 medewerkers. Er rijden 250 trucks en de warehousecapaciteit is 140.000m2. De focus van De Klok Logistics ligt op het bieden van logistieke oplossingen, zoals supply chain, fulfilment en binnenlands goederenvervoer.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3408 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.