De Haas Road Cargo neemt Verhagen over

Onlangs op 9 mei, heeft Ron Verhagen zijn aandelen van zijn bedrijf verkocht aan Carlo de Haas van De Haas Road Cargo. Beide ondernemers zijn afkomstig uit Aalsmeer.  

Sinds 2019 bezat De Haas al de helft van de aandelen van Verhagen. Carlo de Haas werkt sinds begin jaren ’90 in de luchtvrachtsector en is onder meer oprichter en eigenaar van FlyUs BV. Verhagen was al sinds 2011 vaste vervoerder van FlyUs om bloemen en groenten naar de luchthavens van Londen te transporteren. In 2014 is het gehele pakket overgegaan naar Verhagen BV.

Moderne vloot

In januari 2022 gaf Ron Verhagen te kennen zich meer te willen focussen op activiteiten buiten het wegtransport. Ron is Verhagen BV gestart in 1999 en heeft het bedrijf gebracht tot wat het nu is. Met een moderne vloot van ruim vijftig trekkende eenheden, waaronder LZV-combinaties op LNG, Double Deck opleggers en combinaties, wordt een grote aantal klanten bediend, aldus de verklaring.

Naamsverandering

Op 9 mei is, op verzoek van Ron, het hele aandelenpakket overgegaan naar Carlo de Haas en zal de naam wijzigen van Verhagen BV naar De Haas Road Cargo BV. Buiten de naam zal er volgens betrokkenen niets veranderen. “De strategie van onze activiteiten is en blijft groupagevervoer van bloemen en planten naar Duitsland en Oostenrijk en luchtvracht van en naar het Verenigd Koninkrijk”, aldus de Haas.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *