Cornelissen neemt deel GXO Nederland over

Per 5 december 2022 neemt de Cornelissen Groep transportactiviteiten en de daarbij betrokken medewerkers van GXO in Nederland over. De overname van activiteiten betreft zo een 35 eenheden en 50 medewerkers en is een verdere versterking van de bestaande activiteiten van de Cornelissen groep. 

“We zien de overname van deze transportactiviteiten als een verdere versterking van onze dienstverlening. Retail en winkeldistributie worden steeds meer een echt specialisme in de markt en met deze schaalvergroting bieden we onze klanten een nog breder dienstenportfolio aan. Ook is schaalgrootte noodzakelijk om mee te kunnen in de marktontwikkelingen, energietransitie en digitaliseringsslagen in onze sector” aldus Mark van der Drift, CEO van de Cornelissen groep.

De Cornelissen Groep is een familiebedrijf dat al jaren gelooft in de kracht van vooruitstrevende logistiek in vitale sectoren. Na de overname groeit het bedrijf toe naar een jaaromzet van €200mio en ruim 1.200 werknemers. Met een sterk transportnetwerk, warehousing, value added logistics en home delivery biedt de Cornelissen Groep logistieke oplossingen aan voor onder andere retail, foodservice, FMCG en pharmabedrijven.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *