Combex doet overname in Duitsland

Combex Bouwlogistiek heeft per 5 mei 2022 het Duitse May Transporte GmbH overgenomen. De overname betekent voor de divisie bouwlogistiek van AB Transport Group een substantiële uitbreiding van de activiteiten in Duitsland.

Na de toevoeging van May Transporte GmbH telt de divisie bouwlogistiek zo’n 300 trekkende eenheden, ruim 500 opleggers, 375 medewerkers en meerdere vaste charters.

Combex Bouwlogistiek en May Transporte GmbH hebben beiden veel kennis en ervaring in het transport van (prefab) beton- en bouwmaterialen. Door deze overname en de al bestaande samenwerking met Driessen Speciaaltransport ontstaat een groot en dicht netwerk in de Benelux en Duitsland waardoor materieel efficiënter ingezet kan worden. Combex betreedt met de overname van May de Duitse markt.

Naast May Transporte GmbH maakt ook May Reparatur Services GmbH onderdeel uit van de overname. De overname behelst daarmee naast de transportactiviteiten, medewerkers en het volledige wagenpark ook de werkplaats. May Transporte GmbH blijft als zelfstandig bedrijf opereren. Vanuit de vestiging van May in Rheinböllen zal Combex de activiteiten in Duitsland verder ontwikkelen.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *