Botrans Bulk neemt bulk-deel Driessen Vlierden over

Botrans Bulk B.V. heeft vanaf 6 december de droge bulkactiviteiten van Driessen Vlierden Transport B.V. overgenomen. Botrans Bulk is onderdeel van R. Vos uit het Brabantse Schaijk en is gespecialiseerd in vervoer van droge bulk met silowagens, voornamelijk gericht op de veevoederindustrie.

R. Vos Schaijk en Driessen Vlierden kennen elkaar van samenwerking uit het verleden. Driessen Vlierden Transport b.v. is onderdeel van de Driessen Group of Companies. Zij stopt met het vervoer voor derden en gaat verder als eigen vervoerder voor haar groepsactiviteiten.

Met de overname van het materieel, activiteiten en het bijbehorend personeel komt het totaal aan trekkende eenheden voor R.Vos Schaijk/Botrans op 52. R. Vos Schaijk/Botrans Bulk realiseert met deze overname een verdere optimalisering van haar dienstverlening op het gebied van droge bulk, zegt Botrans.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3316 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.