Bedrijfswagenservice Arnhem wordt Mobility Service Elst

Bedrijfswagenservice Arnhem, gesitueerd in Elst, heet vanaf 5 januari 2023 Mobility Service Elst. De naamswijziging vloeit voort uit de overname van Bedrijfswagenservice Arnhem door het moederbedrijf Mobility Center Benelux.

Mobility Service Elst is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van trucks, trailers en overige carrosserie, en biedt een totaalconcept van verschillende diensten die de continuïteit van wagenparken waarborgen. Daarnaast is het bij Mobility Service Elst ook mogelijk om trucks en trailers te huren, kopen of leasen.

Frisse wind

“De rebranding van Bedrijfswagenservice Arnhem naar Mobility Service Elst is een eerste stap om aan te geven dat er een frisse wind gaat waaien binnen het bedrijf, de nieuwe eigenaar wil duurzaam ondernemen door middel van verdere digitalisering. Voor klanten van Mobility Service Elst verandert er niets: de service blijft hetzelfde”, aldus directeur Nick Orsel.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 622 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *