bekeken: 195 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Onderhoud roetfilter: juist nu!

DOMEIN:

Geplaatst op: 27 maart 2020, 12:55

Leestijd: < 1 minuut

Nu veel rijdend materieel noodgedwongen minder kilometers maakt of stilstaat, is het de perfecte tijd om onderhoud te plegen aan het roetfilter van een truck of bus. Topcats biedt de middelen – ook voor revisie en reiniging van roetfilters en katalysatoren Euro 5 & 6.

Partnercontent

Ten opzichte van nieuw levert onderhoud van deze kostbare voertuigonderdelen een fikse besparing op – tot wel tachtig procent, oftewel duizenden euro’s. Minstens zo belangrijk is dat bij behandeling de kwaliteit en werking op het oorspronkelijke niveau blijven. Ook vanuit duurzaamheid bekeken is onderhouden in plaats van vervangen de beste optie.

Topcats beschikt over jarenlange ervaring in verwijderen van roet-, olie- en AdBlue-vervuiling uit roetfilters en katalysatoren. Ook reiniging van EGR-kleppen en EGR-koelers behoren tot de dienstverlening. Sinds de start in 2007 zijn met een zestal machines al meer dan tienduizend roetfilters onder handen genomen, die in fabrieksschone staat werden geretourneerd aan de klant. Topcats kan tevens het element vernieuwen of vastzetten in de behuizing van het uitlaatsysteem. Revisie van de SCR katalysator is ook mogelijk voor Euro 5 en 6. Is een sensoraansluiting onbruikbaar, dan is in de meeste gevallen vernieuwing mogelijk – oftewel: er is altijd een oplossing. Voor wie ‘snel’ nog niet vlot genoeg is, biedt de klaar-terwijl-u-wacht-service uitkomst.

Vanzelfsprekend neemt Topcats in deze coronatijd alle orders aan met inachtneming van de afstands- en hygiëneregels.

TLN: nog steeds hinder aan…Broshuis vanaf 30 maart…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties