Krone op stoom met ‘Trusted’ onderdelen

Krone zegt veel respons te krijgen op het onlangs genomen initiatief om onderdelen van A-merken te gaan verkopen naast het eigen assortiment onderdelen, dat zowel het eigen merk als enkele B-merken omvat.

De trailerbouwer zegt het assortiment met meer dan 300 onderdeelnummers te hebben uitgebreid, waardoor het meer dan tachtig procent van gangbare slijtagedelen op trailers continu ter beschikking heeft.  “Krone betrekt zijn onderdelen rechtsreeks van toeleveranciers die ook toeleveren aan onze productielijn”, zegt Ewald Gronewald van Krone. “Denk dan aan BPW, Jost en SAF. We geven een jaar garantie op deze onderdelen. Het assortiment beslaat volgens Krone alle benodigde onderdelen voor assen, remmen en veersystemen, kortom het onderstel van de trailer. Het is de bedoeling om het assortiment de komende tijd nog verder te verbreden.”

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3277 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.