Continental start roadshow

Bandenfabrikant en technologieconcern Continental gaat dit najaar de boer op met een roadshow, om zijn klanten te informeren over de producten van Continental en de solutions die Continental als truckbandenfabrikant in huis heeft.

Hoofd marketing Frank Buntinx: “Wij zien een duidelijke accentverschuiving in de markt. Zowel onze klanten als wijzelf waren op het gebied van banden in het verleden sterk hardware gericht. Nu zien we juist dat onze klanten op zoek zijn naar oplossingen die het management van hun banden eenvoudiger, efficiënter en transparanter maken. In deze ontwikkeling willen wij als toonaangevende fabrikant vooroplopen.”

De roadshow belicht onder meer Continentals online platform dat 24/7 inzicht geeft in de status van de banden, binnen geheel Europa, naast de nieuwste EcoRegional-truckbanden, waarmee Continental een aanzienlijke reductie van de rolweerstand belooft en daarmee brandstofverbruik. “Deze roadshow geeft ons de mogelijkheid om al deze innovaties op een eenvoudige en duidelijke manier te tonen aan onze klantengroepen.”

De Continental Roadshow zal tot en met maart volgend jaar met meerdere voertuigen in de gehele Benelux plaatsvinden. 

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 553 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.