fbpx
bekeken: 159 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Onderdelen Kraker snel in huis dankzij webshop

DOMEIN:

Geplaatst op: 14 oktober 2020, 09:37

Leestijd: < 1 minuut

Bij Kraker Trailers zijn grote veranderingen gaande. Een belangrijke stap richting de toekomst is het lanceren van de webshop, geheel in de nieuwe huisstijl. De webshop is interessant voor iedereen die een Kraker-schuifvloertrailer heeft, maar ook voor wie er geen heeft.

Op de webshop zijn niet alleen onderdelen van Kraker te bestellen, maar is ook ook meer informatie te vinden over specifieke trailers. Via de “my trailer”-functie is bijna alles te vinden over dat ene specifieke voertuig, van onderdelen tot aansluitschema’s en van asnummers tot de dikte van de vloerplanken.

Bestel maar

Bestellen van onderdelen via de webshop van Kraker Trailers is eenvoudig. Na registreren voert de klant zijn gegevens in en krijgt hij een uniek Kraker-account. Kraker Trailers kent vervolgens een kortingscode toe aan de klant, die samen met het bericht dat het account actief is, wordt verstuurd. Daarna kunnen artikelen worden gezocht en in de winkelmand geplaatst. Betalen gaat achteraf, de klant krijgt een factuur toegestuurd. Die komt van de dealer in het land van waaruit wordt besteld. Een Duitse klant die onderdelen bestelt in de Kraker-webshop krijgt dus zijn factuur van TrailerTec GmbH.

Werk in uitvoering

Kraker Trailers heeft de zeshonderd meest gevraagde en verkochte onderdelen ingevoerd in de webshop. De database zal steeds verder worden uitgebreid. De webshop is beschikbaar in verschillende talen. Ook dat aanbod wordt de komende tijd uitgebreid.

Levering

Kraker Trailers garandeert een snelle levering. “Het streven is om binnen de EU één werkdag levertijd aan te houden. De daadwerkelijke levertijd is afhankelijk van onder andere de voorraad, maar dit wordt bij de bestelling gemeld. Buiten de EU-landen moet men rekenen op een dag of drie. Snellere levering is altijd bespreekbaar”, zegt het bedrijf.  

App helpt efficiency van…Reuzenorder voor Thermo King
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties