bekeken: 320 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Nooteboom nadrukkelijk aanwezig in Gorinchem

DOMEIN: Carrosserie

Geplaatst op: 4 september 2019, 12:55

Leestijd: 1 minuut

Nooteboom Trailers pakt stevig uit op de beurs Transport Compleet die deze week plaatsvindt in de Evenementenhal in Gorinchem. Zo heeft Nooteboom een stand in de hal (standnummer D145), is er een groot Nooteboom Experience-plein op het buitenterrein en worden dagelijks meerdere interactieve presentaties gegeven door de Nooteboom Academy.

Verschillende Nooteboom-trailers zullen deze week te zien zijn op de beurs, zoals semi-diepladers uit het SMART-programma, de Manoovr semi-dieplader, alsmede een van de grootste EURO-PX diepladercombinaties met interdolly. Op de Nooteboom-stand in de hal worden ook presentaties van het NoVAB Aslast-berekeningsprogramma gegeven.

Om de bezoekers optimaal van dienst te kunnen zijn, is Nooteboom vertegenwoordigd met een grote personele bezetting op het gebied van verkoop, service en uiteraard de Academy inclusief de specialisten van opleidingspartner V-TAS.

Nooteboom Experience-plein

Op het buitenterrein is een Nooteboom Experience-plein gecreëerd van ruim 700 vierkante meter, waar verschillende trailers worden gepresenteerd. Dagelijks worden meerdere demonstraties verzorgd door de Nooteboom Academy, die opleidingen geeft in het kader van Code95. Want specialistenwerk vraagt om uitzonderlijke opleidingen zoals de dertien verschillende cursussen van de Nooteboom Academy. Als bezoeker aan het Nooteboom Experience-plein krijg je de mogelijkheid om actief aan de diverse demonstraties deel te nemen.

Tags: , ,

Iveco investeert kwart miljard…Amsterdamse start-up in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties