fbpx
bekeken: 123 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Nog eens vijf DAF’s voor Van Gaalen

DOMEIN:

Geplaatst op: 19 november 2020, 09:31

Leestijd: < 1 minuut

Transportbedrijf Koos van Gaalen uit Poeldijk heeft onlangs bij dealer Blom-DSW in Honselersdijk een order geplaatst voor nog eens vijf nieuwe DAF’s. Eerder dit jaar werden al zes nieuwe DAF’s in gebruik genomen.

De nieuwe order betreft een DAF CF 370 motorwagen, twee XF 480 6×2 trekkers en twee XF 480 4×2 trekkers. Alle vier met een Super Space Cab. De cabines zijn in de stijlvolle bedrijfskleuren uitgevoerd. De graphics sluiten keurig aan op de styling van de trailers. “In deze sector zijn we in het Westland een van de grotere transporteurs en we vallen op met onze combinaties. Iedereen kent hier wel de trucks van Koos van Gaalen.”

Dealer

“De nieuwe trucks van DAF zijn top, maar het belangrijkste is de dealer in de buurt”, zegt Arco van Gaalen. “BLOM-DSW biedt alles, van schadeherstel, een eigen wasstraat tot aan een grote werkplaats met heel ruime openingstijden. Dat laatste is voor ons en ons werk essentieel. Transport van dagverse producten, dus AGF (Aardappelen, Groente en Fruit), is geen werk van negen tot vijf. Al heel vroeg staan onze vrachtauto’s bij de telers en ze rijden soms tot ver in de avond om de producten af te leveren.”

Onderhoud

Van Gaalen: “Op dit moment hebben we vijftig trucks, waaronder veertig van DAF. Het merk is onze hofleverancier. We zijn klant vanaf dag één. Dat komt zeker door de goede service. Voor ons geldt echt dat de verkoper je een eerste truck verkoopt en dat de werkplaats de volgende aan je verkoopt. Het is belangrijk dat ons wagenpark in goede conditie blijft en dat de voertuigen zo min mogelijk uren in een werkplaats hoeven door te brengen. Juist in een strakke planning, zoals bij ons, moet een vrachtauto betrouwbaar zijn en onderhoud weinig tijd kosten. Dat is het geval bij DAF.”

Duitse slooppremie voor oudere…Collect+Go treedt toe tot…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties