fbpx
bekeken: 208 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

NK Veiligste Chauffeur 2020 gaat niet door

DOMEIN:

Geplaatst op: 30 april 2020, 12:54

Leestijd: < 1 minuut

In verband met de coronacrisis heeft de organisatie van het NK Veiligste Chauffeur besloten om de derde editie van het NK dit jaar af te gelasten. Ook het geplande evenement in Assen op 26 september 2020 komt hiermee te vervallen.

De start van het NK Veiligste Chauffeur werd eerder al, als gevolg van de uitbraak van het coronavirus, uitgesteld. Nu de verschillende beperkende maatregelen van kracht blijven, acht de organisatie het beter het NK dit jaar helemaal niet door te laten gaan. De ogen zijn nu gericht op de editie in 2021.

TVM Awards

Het NK Veiligste Chauffeur is een van de TVM Awards, bedoeld om een bijdrage te leveren aan meer bewustwording voor veilig rijgedrag bij alle weggebruikers. Daarnaast moet het NK het imago van de beroepsgroep oppoetsen.

De twee andere TVM Awards (Veilig Transport en Ridder 2020) worden later dit jaar nog wel uitgereikt, aan respectievelijk een onderneming en een chauffeur die zich hebben onderscheiden op het gebied van veiligheid. De uitreiking zal kleinschalig plaatsvinden en gedeeld worden via social media. Op deze manier willen TVM en haar partners in deze zware tijd toch nog hun waardering tonen aan chauffeurs en (transport)ondernemers.

Op de foto: ambassadrice en presentatrice Hélène Hendriks en vrachtwagenchauffeur bij Van Waveren Transport uit Amsterdam en winnaar van de competitie in 2019, Martin Kolff.

Nieuwe fase voor AA-EquipmentMercedes koopt topingenieur…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties