Deze week hebben de vestigingen van Louwman Trucks (in Gilze, Goes, Gorinchem, Roosendaal, Tiel, Tilburg en Veghel) ieder een nieuwe 24 uursservicewagen in gebruik genomen. De zeven Mercedes-Benz Sprinters zijn voorzien van een volledige inbouw met gereedschappen om reparaties langs de weg snel te kunnen verrichten.

Met name de betrouwbaarheid van het voertuig en de veiligheid voor de monteur zijn belangrijk voor de inzet als 24 uursservicewagen. Daarnaast is niet iedere bestelwagen geschikt voor de complete inbouw die er nodig is voor deze specifieke inzet. Uiteindelijk bleek de Sprinter 317 CDI het beste te voldoen aan alle wensen.

Marco Boere, algemeen directeur Vans & Trucks Louwman: “We hebben een naam hoog te houden als het gaat om klanttevredenheid en 24 uursservice voor trucks. In een markt waar iedere minuut stilstand geld kost, willen wij een betrouwbare partner zijn. Deze servicewagens, die letterlijk dag en nacht paraat staan, zijn van alle gemakken voorzien zodat onze technici nooit misgrijpen en klanten snel weer onderweg zijn.”

Uitrusting

De wagens zijn af fabriek onder meer voorzien van een uitgebreid veiligheidspakket met attention assist, dodehoek-assistent en actieve rem-assistent. Verder zijn de Sprinters uitgerust met extra verlichting en een extra accu. Het eigen inbouwbedrijf Carbouw in Veghel plaatste een op maat gemaakte Storevan-inrichting in de Sprinters. Monteurs hebben op locatie de beschikking over een werkplaats op wielen, compleet met voorzieningen als perslucht, stroom, een starthulpinstallatie en veel gebruikte gereedschappen en een voorraad veelgebruikte onderdelen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties