De Nederlandse trailerbouwer Nooteboom Trailers heeft in België zijn vijfde servicepartner aangesloten. Het gaat om Transport Repair Center (TRC) in Houthalen-Helchteren.

TRC biedt een scala aan activiteiten, waaronder onderhoud, reparatie, revisie, keuring, verkoop van opleggers en hydrauliekservice. Klanten kunnen ook rekenen op de eigen pechhulp van TRC Transport Repair Center, die 24/7 beschikbaar is voor pech onderweg.

Diagnose

Als partner van Nooteboom biedt TRC periodiek onderhoud van elke Nooteboom-trailer. Met diagnoseapparatuur kunnen de voertuigen worden uitgelezen en geanalyseerd om eventuele gebreken op te sporen en vakkundig te repareren. TRC is een specialist in herstelwerkzaamheden aan hydraulische systemen, met een grote voorraad aan leidingen, koppelingen en oliën. Zijn technici kunnen zelf hydraulische leidingen en pompsystemen persen om herstelwerkzaamheden uit te voeren.

TRC Transport Repair Center beschikt over een uitgebreid magazijn waar de belangrijkste Nooteboom-onderdelen direct uit voorraad kunnen worden geleverd of worden afgehaald.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties