Om het serviceniveau voor zijn klanten verder te verhogen, heeft Nooteboom Trailers zijn servicenetwerk versterkt door een samenwerking aan te gaan met Antwerp Truck & Trailer Services (TTS) in het Belgische Grobbendonk. Met zijn strategische ligging ter hoogte van de E313 is Antwerp TTS een belangrijke servicepartner voor Nooteboom in België. Met deze uitbreiding heeft Nooteboom nu vier servicecentra in België.

Antwerp TTS is gespecialiseerd in onderhoud en herstel van alle vrachtwagens en opleggers. De expertise en ervaring van Antwerp TTS met hydraulisch gestuurde voertuigen is een belangrijke voorwaarde geweest bij de keuze voor Antwerp TTS als servicepartner voor Nooteboom. Antwerp TTS beschikt over een werkplaats met tien inrijpoorten, een teststraat voor keuringen, drie werkputten, twee hefbruggen, een richtvloer, een rolbrug van 25 ton, een bank voor de ijking van tachografen en snelheidsbegrenzers. Bovendien zijn zij uitgerust met ultramoderne diagnoseapparaten, zowel merkspecifiek als universeel. Naast een betrouwbare en snelle service heeft Antwerp Truck & Trailer Services zeer flexibele en ruime openingsuren.

Onderdelen

Voor de levering van onderdelen beschikt Antwerp TTS over een uitgebreid magazijn met een geautomatiseerd onderdelensysteem. Van hieruit kunnen de belangrijkste onderdelen voor Nooteboom direct uit voorraad geleverd worden. Niet voorradige onderdelen kunnen eventueel snel geleverd worden via nachtlevering.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties