De focus van De Klok Logistics ligt op distributie en warehousing. Het bedrijf beschikt over een fijnmazig en professioneel distributienetwerk. De vloot van De Klok Logistics bestaat uit ruim 100 eigen transporteenheden, variërend van bestelwagens tot bakwagens en trekker-oplegger combinaties. De Klok Logistics hecht een groot belang aan duurzaam transport: het grootste gedeelte van dit wagenpark bestaat uit voertuigen die aan de Euro-VI emissie voldoen.

De nieuwste distributietrekkers van de firma De Klok Logistics zijn van het type Iveco Stralis Hi-Road trekkers met een lage cabine. Onder de cabine bevindt zich de 330pk en 1400Nm Cursor 9 dieselmotor. De motor is gekoppeld aan een EuroTronic 12-traps volautomatische versnellingsbak.

Iveco bereikt de Euro-VI emissienorm in de volledige range zware voertuigen door de toepassing van het Hi-eSCR systeem, zonder uitlaatgasrecirculatie (EGR). Dit zorgt voor een lagere uitstoot door schonere verbranding, een langere onderhoudsinterval en een gunstiger brandstofverbruik.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties