Volvo-dealer Van Dijk uit Culemborg richt een nieuw bedrijf op dat zich specialiseert in duurzaamheidsvraagstukken. Het bedrijf gaat Fliqxability heten.  

Aanleiding voor het starten van deze nieuwe bedrijfstak zijn de ontwikkelingen op duurzaamheidsgebied, schrijft Van Dijk. “Snel veranderende wet- en regelgeving vraagt om actie. ‘En dat faciliteren wij voor iedereen die gelooft in ons eerlijke advies’, aldus Fliqxability-expert Baris Erol. ‘Wij merken dat onze klanten niet altijd op de hoogte zijn van (beperkende) maatregelen die er aan gaan komen. Bovendien is het elektrificeren van een truckwagenpark niet een klus die je een week klaart. Dit vraagt om vooruitdenken, investeren, maar bijvoorbeeld ook om laadcapaciteit. Door onze jarenlange ervaring in de branche, kunnen wij inmiddels heel aardig inschatten hoe we onze klanten en andere geïnteresseerden kunnen begeleiden in dit uitdagende traject.’

Erol vervolgt: “We willen het proces leuk en laagdrempelig maken en mensen vooral stimuleren om kennis te delen. Wij weten veel, maar niet alles. Wij denken dat we samen met klanten, partners en andere leveranciers en deskundigen, echt een expertise-platform kunnen creëren waar de hele branche de vruchten van kan plukken. Het is belangrijk om er samen energie in te steken en epic failures en successen te delen. Zo veroorzaken we beweging en uiteindelijk hopelijk een hele waardevolle community.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties