De K&DTC Groep, bestaande uit DTC Surhuisterveen, Koning Drenth en Henk Smid Transport & Expeditie neemt per 1 mei 2024 SB Trans over, gevestigd in Schijndel. Met deze overname verstevigt de onderneming zijn activiteiten in het vervoer van afval. De overname past in de strategie van de K&DTC Groep om haar marktpositie in dit segment verder uit te breiden.

SB Trans is gespecialiseerd in het vervoer van losgestorte producten met walking floors en containerauto’. SB Trans is voornamelijk actief in transporten binnen de Benelux en Duitsland.

De K&DTC Groep met vestigingen in Drachten, Beerta en Coevorden is eveneens gespecialiseerd in het transport van afval, maar vervoert dagelijks ook een vele andere producten binnen Nederland, Duitsland, Belgie, Luxemburg, Denemarken, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Dit doen zij met walking floors, containerauto’s, tautliners en kippers.

Dennis van de Sande, huidige directeur: “Door deze overname zijn wij in staat om onze klanten nog meer capaciteit en flexibiliteit te bieden, en op de lange termijn de continuïteit te waarborgen voor onze werknemers en opdrachtgevers. Ik heb het volste vertrouwen in de K&DTC Groep dat zij er wat moois van gaan maken. Het bedrijf wordt zal per 1 mei vanuit een nieuwe vestiging in Beugen worden voortgezet. Onze chauffeurs houden echter wel de huidige standplaats in Sint Oedenrode.

Louw van der West, directeur bij de K&DTC Groep, vult aan: “Bij de K&DTC Groep zetten we in op verdere groei van onze onderneming en verdichting van ons netwerk. We zijn dan ook blij dat we door overname van SB Trans de kans krijgen om ook in het zuiden van Nederland een vestiging op te zetten. Het bedrijf en de vakmensen passen zeer goed bij ons bedrijf. We heten onze nieuwe collega’s dan ook van harte welkom.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties