Bandenspecialist Profile reikt op 19 mei het certificaat Duurzaam op de weg uit aan verpakkingsproducent De Jong Verpakking uit De Lier. Hiermee wordt De Jong beloond voor de inspanningen die op het gebied van bandenbeleid bij het vervoer van het bedrijf zijn doorgevoerd.

Het certificaat wordt door bandenspecialist Profile uitgereikt aan bedrijven die dankzij de 100 procent uptime propositie van Profile minder brandstof verbruiken en dus minder CO2 uitstoten. “Voldoende aandacht voor bandenmanagement leidt tot een besparing in brandstof en bandenconsumptie. Het certificaat is een beloning voor De Jong Verpakking, dat de afgelopen jaren voortdurend heeft geïnvesteerd in verduurzaming in de vloot” legt John Loos, salesmanager bij Profile Truck, uit.

Trots

Profile introduceerde het certificaat Duurzaam op de weg in 2020. Wagenparkbeheerder Gerrit Boomsma van De Jong Verpakking is trots dat zijn bedrijf het certificaat mag ontvangen. “Het is tegenwoordig belangrijk om mee te werken aan een goed milieu. Het certificaat is een erkenning van goed beleid en geeft tegenover de klanten weer dat we dit serieus nemen. Wij zijn al jaren tevreden zakenpartner van Profile en samen maken we de ontwikkeling naar duurzamer beleid. Het straalt ook iets uit dat je ermee bezig bent: een bevestiging van het beleid en de ontwikkeling. We houden het brandstofverbruik en de uitstoot van onze vloot hier altijd heel goed in de gaten en doen ons best om het certificaat uit te dragen en in stand te houden.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties