Trailerbouwer Krone heeft samen met zijn Italiaanse importeur Realtrailer SRL een bedrijf opgericht om onderdelen te maken in Italië. Hiermee wil het merk het aantal onderdelen uitbreiden en sneller beschikbaar hebben voor klanten.

Het nieuwe bedrijf heet Krone Trailer Service Italia SRL en heeft als doel om de productie van onderdelen op te zetten in Italië. “Ons doel is om het aanbod van onderdelen voor onze klanten verder te verbeteren en de snelle beschikbaarheid in Italië en omliggende landen sterk te verbeteren”, aldus Ralf Faust, Managing Director Service van Krone. “Krone Trailer Service Italia SRL zal een nog betere service leveren, niet alleen aan lokale klanten maar aan alle internationale klanten van Krone.”

Het nieuwe bedrijf is gevestigd in Mantova en start met productie in het vierde kwartaal van dit jaar. Op dezelfde locatie komt een opslag van 2.000 m2. De onderdelen die het bedrijf gaat maken, moeten het ‘Krone Trusted’-merk verder versterken. Levering binnen 24 uur wordt standaard voor deze onderdelen. Met het opzetten van het nieuwe bedrijf wil Krone zijn netwerk verder uitbreiden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties