De Poolse trailerfabrikant Wielton heeft met Wielton Benelux een dochteronderneming opgericht die met ingang van 1 januari 2024 sales- en aftersalesactiviteiten in de Benelux ontplooit. Het hoofdkantoor van Wielton Benelux bevindt zich in Horst, bij Venlo.

Het aanbod transportoplossingen van Wielton in de Benelux bestaat uit schuifzeiltrailers, containerchassis, boxtrailers en kieptrailers. Ook zijn er plannen om het aanbod uit te breiden met gepersonaliseerde voertuigen. Ronald Kroesen, algemeen directeur van Wielton Benelux: “We zijn een onderneming die gefocust is op ontwikkeling. Nu is de tijd gekomen om onze activiteiten uit te breiden naar meer markten. Uitbreiding geeft ons de mogelijkheden om nieuwe klanten te bereiken en hen kennis te laten maken met innovatieve oplossingen.”

“We zijn de eerste orders al aan het verwerken”, zegt Kroesen “bestaande uit in totaal 55 universele semi-trailers en container-semi-trailers, en staan open voor suggesties. We zijn graag bereid om vragen te beantwoorden over de voertuigen die we aanbieden.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties