De TGE 3.180 Lion S die MAN op de Bouwbeurs laat zien (6-10 februari in de Jaarbeurs in Utrecht), is het visitekaartje van de nieuwe MAN Individual-afdeling. Deze afdeling is gespecialiseerd in het realiseren van speciale toepassingen en klantenwensen. De afdeling verzorgt onder meer de montage van rolstoelhellingen, tafels en luchtvering. Ook is MAN Individual hét adres voor bijvoorbeeld laadkleppen en zwaailichtsystemen.

De MAN TGE zoals die in de Lion S-uitvoering op de Bouwbeurs te zien is, is ideaal voor gebruik in de bouw en gemaakt voor maatwerk. Hij is leverbaar met achterwielaandrijving en heeft een aanhangergewicht van 3500 kilogram. Dankzij een dubbele cabine biedt hij plaats aan maximaal zeven personen. 

Connected

MAN zet op de BouwBeurs ook zijn dienstverlening in de schijnwerpers. Doordat elke nieuwe TGE connected. Zo is het onderhoud proactief in te plannen. Ook de 24-uurs pechservice MAN Mobile24 speelt een belangrijke rol: hiermee hebben ondernemers 365 dagen per jaar, 24 uur per dag toegang tot de servicedienst van MAN. Daarvoor zijn er zo’n 2.000 MAN-werkplaatsen in heel Europa. 

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties