DAF heeft een LF Electric distributietruck geschonken aan het Van Gogh Museum in Amsterdam, dat zijn vijftigste verjaardag viert. De elektrische DAF LF wordt ingezet om promotiematerialen van het Van Gogh Museum bij onder meer scholen en verenigingen in heel Nederland af te leveren.

“Vincents schilderijen geven kleur aan ons leven”, zegt Emilie Gordenker, algemeen directeur van het Van Gogh Museum. “Zijn kunst en manier van leven zijn een voorbeeld voor velen. Ook vandaag de dag zijn er nog altijd Vincents onder ons: mensen die anderen in hun omgeving inspireren met hun talent en bevlogenheid. Of mensen die anderen door dik en dun steunen. Er zijn veel mooie nominaties ingestuurd en de jury heeft inmiddels vijftig winnaars geselecteerd. De gelukkigen ontvangen een Van Gogh Museum Edition, een bijna niet van echt te onderscheiden Van Gogh-reproductie.”

Kleurstelling

Het Van Gogh Museum zet de DAF LF Electric in voor de distributie van de speciale Van Gogh Museum Editions, driedimensionale reproducties van meesterwerken van Vincent van Gogh – en andere promotionele activiteiten. De kleurstelling op de laadbak toont een deel van het wereldberoemde schilderij van Van Gogh; de Zonnebloemen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties