Op basis van de bekroonde real-time verkeersinformatie van Tomtom Traffic en geavanceerde routetechnologie, krijgen chauffeurs een realistische aankomsttijd, gebaseerd op het profiel van hun voertuig en de huidige verkeerssituatie. De Tomtom Trucker informeert chauffeurs ook over de drukte en flitsers op hun route via de routebalk op het apparaat.

Om onnodige verassingen te voorkomen is de Tomtom Trucker uitgerust met Lifetime Truck Maps zonder extra kosten. Zo rijden chauffeurs altijd met de nieuwste wegenkaarten voor trucks, die vier keer per jaar worden geupdate. Andere functies zijn Advance Lane Guidance, die voorsorteren makkelijker maakt, en Speak&Go voor spraakbesturing. Het apparaat heeft een volledig interactief zes inch groot scherm en kan gemakkelijk worden vastgeklikt en losgehaald met de Click & Go magnetische bevestiging.

Navkit

De Tomtom Trucker is gebouwd rond Navkit, Tomtoms cross-platform navigatiesoftware die aan de basis staat van alle navigatieproducten die Tomtom op de markt brengt, inclusief draagbare navigatiesystemen, inbouwnavigatie, smartphone-apps en online toepassingen. Navkit biedt geavanceerde routetechnologie, intuïtieve bestemmingsinvoer en interactieve 2D- en 3D-kaarten voor meer dan 125 landen. Uit herhaaldelijk benchmark-onderzoek blijkt dat Navkit-producten slimmer zijn dan het verkeer en je sneller dan welke andere navigatie ook naar je bestemming leiden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties