Garage Rinsma is al meer dan een halve eeuw een begrip in Noord-Nederland door met name het Scania-dealerschap, en dan vooral doordat deze dealer niet in eigendom is van Scania Nederland. Rinsma heeft ook een gespecialiseerde afdeling schadeherstel, waar ook aan het chassis hersteld wordt. Door gebruik te maken van een speciale zware richtbank heeft Rinsma al menig voertuig hersteld na zware schades.

Geheel in lijn met de werkzaamheden aan de trucks en de opbouw daarvan ligt Rinsma’s trailerservice. Vervoerders kunnen daardoor op één adres terecht voor hun truck, opbouw en alle getrokken materieel. De eigen hydrauliekservice vormt daarbij een waardevolle aanvulling. Niet alleen voor reparaties aan bijvoorbeeld een laadklep, maar ook aan afzetsystemen en moving floor trailers. Het verkrijgen van het Knapen Trailers service-dealership vormt voor Rinsma een verdere specialisatie in dit segment.

Moving floor-trailers maken in principe gebruik van hetzelfde systeem waardoor alle merken opleggers geserviced kunnen worden. Garage Rinsma heeft daarvoor gespecialiseerde monteurs opgeleid voor de specifieke kennis in dit segment. Even snel een onderdeel wisselen is niet altijd de goedkoopste optie. Garage Rinsma is in staat om de totale kosten van elke alternatief af te wegen. Daarmee ontvangt de klant niet alleen een technisch, maar ook een financieel advies.

Met de uitbreiding van het service- en dienstenpakket is Scania-dealer Rinsma nu naar eigen zeggen nog beter in staat om het wagenpark van de klant volledig te onderhouden, te repareren en te verzorgen. Alle onderhoud en reparatie op één adres zorgt voor minder stilstand, beter overzicht van de staat van het wagenpark en lagere total costs of ownership.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Recente Reacties