De komende drie jaar gaat TIP Trailer Services de regie voeren op het onderhoud en reparaties van de transportvloot. Denk hierbij aan regulier preventief onderhoud, reparaties, schadeherstel, spuitwerk en het verhelpen van storingen en dergelijke.

TIP Trailer Services assisteert Jumbo ook bij het administreren van het beheer, alsmede bij de aanschaf van nieuw materieel en aansturen van subcontractors. Daarnaast zien zij erop toe dat het wagenpark van Jumbo er goed uit blijft zien. TIP Trailer Services zorgt ervoor dat operationele vlootbeheerders daar zijn waar ze gevraagd worden en ontzorgt Jumbo compleet waar het de regie op beheer en beschikbaarheid van middelen betreft.

TIP zegt er trots op te zijn dat het Jumbo mag laten zien waar de verdiensten van de trailerbeheerder liggen. “Wij zijn nu ongeveer een jaar geleden een koers ingeslagen die groei zou moeten opleveren. Dat lukt alleen wanneer klanten zoals Jumbo onze expertise onderkennen. Deze gang van zaken bewijst dat TIP Trailer Services op de juiste weg is”, aldus Marco Kranenbroek Regional Commercial Leader Benelux bij TIP Trailer Services.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Recente Reacties