De officiële reden is dat de beursorganisatie meer tijd wil nemen om het fundament van het vernieuwde huidige beursconcept – gericht op logistiek – verder te verstevigen. De beursorganisatie heeft dit besluit genomen in overleg met standhouders, brancheverenigingen en logistieke kennispartners.

Tijdens de 2015-editie wilde Evenementenhal een aangescherpt beursconcept introduceren in Venray. “Traditioneel ligt de focus van Transport Compleet op zware bedrijfswagens en carrosserie. Uit onze gesprekken met belanghebbenden blijkt dat specifiek voor Venray animo is voor meer focus op transport in combinatie met logistiek. Regio Venlo-Venray, waar de wortels van Transport Compleet Venray liggen, biedt tenslotte veel potentie als logistieke hotspot nummer één in Nederland en portal naar Europa”, motiveert commercieel directeur Martine Bramer-Bekmann, Evenementenhal.

Verplaatsing naar 2016

Volgens Bekmann is er door de verplaatsing naar volgend jaar meer tijd om verder in gesprek te gaan met potentiële standhouders, bezoekers en kennispartners. “Alleen zo komen we tot een inhoudelijk, kwalitatief platform dat ondernemend logistiek Zuid-Nederland én geïnteresseerden uit het Europese achterland samenbrengt. Een concept dat de potentie van regio Venlo-Venray als logistieke hotspot volledig recht doet.”

De huidige deelnemers van Transport Compleet Venray 2015 zijn persoonlijk geïnformeerd over de verplaatsing. “Zij reageren goed op het feit dat we een langere aanlooptijd nemen om de beurskwaliteit te bewaken”, aldus Bekmann.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties