Dat de SL-Air zo goed aanslaat hadden ze bij Broshuis zien aankomen. “Met de SL-Air kan onze afnemer zich echt onderscheiden, want deze oplegger biedt enorm veel voordelen ten opzichte van wat op de markt beschikbaar is”, aldus Vorsteveld. “Als de voordelen op één rij worden gezet, mag hier zeker gesproken worden over een revolutie in de trailerwereld.”

Hij vervolgt: ”Soms moeten wij klanten dan ook uitleggen, dat we niet zomaar een 4-asser aanbieden, want als je een conventionele oplegger zoekt die alle SL-Air eigenschappen bezit, kom je namelijk uit bij een 7-assige hydraulische semi, op 205-banden. Dan praten we over een heel andere prijs. De klanten van vervoerders vragen niet om het aantal assen, maar om een voertuig dat bijvoorbeeld een kist van 50 ton van bijvoorbeeld 3,4 meter hoog mag vervoeren.”

Het patent op deze SL-Air trailer is inmiddels door Broshuis aangevraagd. Op dit moment is het bedrijf druk bezig met het uitbreiden van de productiecapaciteit om aan de gewenste vraag te kunnen voldoen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties