AVT deed dit jaar voor de vierde keer mee en werd door de kritische jury AVT geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Deze keer krijgt AVT het Goldmember predicaat mee. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van AVT. Het bedrijf werd bovendien geprezen vanwege haar sterke ICT ontwikkelingen.

Ton van Tilburg, directeur/eigenaar, zegt hierover: “We hebben het afgelopen jaar wederom kritisch gekeken naar onze organisatie en processen. Daar waar we moesten veranderen ten gevolge van de markt of de resultaten is dat gebeurd. Al onze elf dochtermaatschappijen hebben hun eigen winst- en verliesrekening. De feedback die we van Deloitte en ING krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst.” Het komend jaar zal AVT zich verder ontwikkelen op het gebied van innovatie en groei.

Zoektocht Deloitte en ING

Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties