Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: “Onze webshop bewijst al jaren hoe belangrijk aanwezigheid in de digitale wereld is. Ook in de bandenbranche, want klanten ontdekken in toenemende mate de gemakken. Anderzijds luisteren we naar de ervaringen van onze klanten en kijken we zelf kritisch naar wat we doen. Daaruit vloeit een gewijzigde website voort met nóg meer focus op de zoek- en bestelmogelijkheden en het bestelgemak. Vooral ook met het oog op het groeiende gebruik via tablets en smartphones. Aanvullend ontwikkelden we een eigen app, zodat klanten altijd en overal onze voorraden en prijzen kunnen bekijken, ook offline.”

De site is door de nieuwste achterliggende techniek op alle apparaten met internet optimaal leesbaar en bruikbaar, zegt Heuver. Hij is zogezegd ‘responsive’, ofwel technisch zo opgezet dat hij optimaal afleesbaar is op PC, laptop, tablet én smartphone.

De nieuwe Heuver Banden app voor smartphone en tablet maakt alle bandeninformatie ook toegankelijk als er geen internetverbinding is. Bovendien kan men met de app prijzen en voorraad offline bekijken. Net als website en webshop is de app opgezet in Duits, Engels, Frans en Nederlands.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Recente Reacties